Política de privacitat
AVÍS LEGAL

Reserva

La política de privadesa i protecció de dades de Càmping Port de la Vall *Càmping Caravaning, és amb el desig de donar el millor servei i màxima seguretat als nostres clients. Les dades facilitades pels nostres clients en cap cas seran utilitzades per a fins que no siguin les de sota indicades..

Càmping Port de la Vall *Càmping Caravaning respecta el compliment de la Llei Orgànica 5/92 del 29 d’octubre sobre el tractament automàtic de dades de caràcter personal. Per això, el client o usuari de la nostra web pot exercitar els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació podent dirigir-se a Camping Port de la Vall Camping Caravaning a l’adreça indicada en aquesta pàgina.

Camping Port de la Vall *Càmping Caravaning es reserva el dret de poder utilitzar la informació indicada pel client o usuari per poder enviar promocions comercials, excepte que el client especifiqui el contrari.

Les dades desades automàticament estan en un fitxer segur i d’accés restringit. En cap cas la informació continguda no serà cedida a tercers. Aquesta base de dades només es crea per realitzar les funcions informàtiques lligades a la comercialització, promocions i estadístiques del Càmping Port de la Vall Camping Caravaning.

Càmping Port de la Vall *Càmping Caravaning – Ctra Llançà – Port de la selva Km.6 17489 – El Port de la Selva (Alt Empordà ) – Tel. 972 38 71 86 – Fax 972 12 63 08 mail: [email protected]